Bezoek het Mobiele Energieloket

Bezoek het Mobiele Energieloket

Het mobiele energieloket van Gouda is aanwezig op het Zomerwijkfeest – Van Noord, Lekkenburg in Gouda op zaterdag 31 augustus. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunt u gratis advies krijgen over het verduurzamen van uw woning. Het energieloket staat Achter de Waag, waar ervaren energiecoaches klaarstaan om u te helpen met al uw vragen over woningisolatie en energiebesparing.

Waarom uw huis isoleren?
Op warme dagen kan de temperatuur flink oplopen. Een goed geïsoleerd huis zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft en het binnen aangenaam koel is. Wilt u weten hoe u dit kunt bereiken? Bezoek dan het mobiele energieloket en ontdek verschillende isolatiematerialen en duurzame oplossingen voor uw huis.

Gratis Energieadvies
Bij het mobiele energieloket kunt u niet alleen isolatiematerialen bekijken, maar ook gratis energieadvies krijgen. De energiecoaches adviseren over zowel kleine aanpassingen als grote maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken. Heeft u geen tijd om het energieloket te bezoeken op 2 augustus? Geen probleem! U kunt ook een afspraak maken voor een gratis huisbezoek van de energiecoach die actief in diverse gemeenten in het Groene Hart.